OM OSS

My shack Interior

bild Lotta.heic__PID:bebe8a5a-76e7-434d-b41e-f5d70205f50b

OM OSS

My Shack Interior startades av inredaren och projektledaren Lotta Nyvang för tio år sedan. Vi erbjuder inredning av kontor och bostad, design av kommersiella ytor såsom restauranger, showroom, mässmontrar och shop-in-shop lösningar samt styling och set design. Vi är övertygade att tilltalande och inspirerande miljöer har en oerhört positiv effekt på oss människor både när vi befinner oss på jobbet, hemma och allt däremellan. Oavsett storlek på projekt vill vi alltid skapa de härligaste miljöerna som bidrar till välmående, harmoni och kreativitet.

Vi på My Shack Interior är inredare och stylister som har ett starkt intresse för det vi gör och ett stort engagemang i våra kunders olika projekt. Vi brinner för återbruk och blandar så ofta vi kan in detta i våra uppdrag.

SAMARBETPARTNERS

Vi samarbetar med arkitekter, hantverkare, målare, elektriker, möbel- och inredningsvarumärken, fotografer m fl för att kunna erbjuda dig som kund en så bra lösning och ett så smidigt projekt som möjligt.

Här är ett axplock av de vi samarbetar med: Textilgallerian, Dahl Agenturer, DPJ, Society of Lifestyle, House Doctor, Meraki, By Nord, Nicolas Vahé, Yllw, Gulled, Lindelöf, Pretty Pegs, Posh Living, Layered, Noir Project Studio, Superfront, Safe-El, Timblads måleri, Gåshaga Rosteri.