OM OSS

My shack Interior

OM OSS

My Shack Interior startades av Lotta Nyvang och Jessica Liljedahl och erbjuder hjälp inom inredning och styling för både kontor och hem. Vi är övertygade att tilltalande och inspirerande miljöer har en oerhört positiv effekt på oss människor oavsett om vi befinner oss på jobbet eller hemma. Oavsett storlek på projekt vill vi alltid skapa de härligaste miljöerna som bidrar till välmående, harmoni och kreativitet. Vi på My Shack Interior är inredare och stylister som har ett starkt intresse för det vi gör och ett stort engagemang i våra kunders olika projekt.

SAMARBETPARTNERS

Vi samarbetar med mäklare, fotografer, arkitekter, hantverkare, målare, elektriker, möbel- och inredningsvarumärken m fl för att kunna erbjuda dig som kund en så bra lösning och ett så smidigt projekt som möjligt.

Här är ett axplock av de vi samarbetar med: MOHV, Noir Project Studio, Society of Lifestyle, House Doctor, Meraki, By Nord, Nicolas Vahé, Posh Living, DPJ, Gulled, Lindelöf, Pretty Pegs, Textilgallerian, SGD, Dahl Agenturer, Folkhemmet, Layered, Gotain, Superfront, Safe-El, Timblads måleri, Gåshaga Rosteri.